När det bjuds på tårta

6 2-2

Det är många saker som ska inhandlas när man flyttar, även om jag har haft lyxen att ta med mycket från huset också. Bestick hade vi bara en uppsättning av så det blev att söka reda på några nya. Jag fastnade för Klongs matta Salvia, som jag köpte tre presentförpackningar av, det vill säga 12 av varje bestick. Oerhört sköna att hålla i och med lite tyngd. En vas “Äng” fick också hänga med till lägenheten, och blev genast bebodd av några höstanemoner.

Veckan har gått så fort, men många fikor har jag hunnit med. Man skulle kunna påstå att jag är lite av en expert när det gäller att fika. Men när jag så gärna vill visa upp min nya bostad blir det många som kommer förbi. I torsdags var storbloggerskan, fotografen och kollegan Lotta här. Underbara Lotta. Jag provbakade en tårta i två våningar som kommer vara i sex våningar senare till fotografering.

3-2 5-2

Comments

    • Cici Moller says

      Jag håller med, en av mina favoriter också. Såååå glad att det växer både på min framsida och baksida. Vasen kommer få många olika blomskruder framöver. Väldigt användbar :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *