Påskveckan börjar nu!

glad påsk
Så påbörjas påskveckan som avslutas med påskhelgen. Påskhelgen är egentligen alldeles för kort med tanke på alla som kommer hem och som man vill träffa. Jag har mina vänner ganska bra utspridda med en drös i Stockholm, någon i Malmö, en annan i Karlsborg och släkt i Smålandstrakten. Påsklunch på påskafton kommer jag att servera hemma hos oss.

påskblommor 2
Förra året var det snö på påskafton, och barnen åkte kälke i Småland. Den här påsken lovar yr.no att det ska bli 17 grader på söndag. Liiiite skillnad, och jag gillar idén om 17 grader bättre än snö. När vi ändå är inne på varma temperaturer så börjar mina resnerver rycka lite igen. Jag är sugen på att åka en soloresa till USA innan sommaren. Los Angeles och dra en tur till San Francisco också, eftersom vägen dit ska vara underbart vacker och jag sällan bangar på äventyr. Dock är det ju det där med att jag kommer ha smockat i mitt schema nu och fram till hösten. Orkar jag vänta till oktober?

påskblommor 1
För att fokusera på annat än en längtan för en resa, så älskar jag vårens snittblommor och lökar. Mixen av starka färger och att ta in fler färger än bara gult till påsken. Jag gillar det “virriga” i blommor. Att mixa hejvilt, hitta nya favoriter och strunta i färgkoordinering. I veckan som gått fotograferades påskblommor, och de två modellerna fick göra varsin bukett av de tulpaner som blev över. Väldigt stolta över sina verk.

Påsktjejer

Klänningar från Livly.

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *