Plastklänning för barn

Plast klänning
Det blev sent igår. En middag hos en väninna slutade i att vi kom hem först runt 10, och då skulle min dotter prova alla sina nya trosor och bestämma vilka som var bäst för idag. Sen har det egentligen ingenting att göra med att jag somnade vid 2, först efter att internet oväntat stängts ner. Summa sumarum, jag var inte så pigg imorse när min dotter väckte mig kl 6.43.

 

Plast klänning

– Gå upp du, så får mamma sova lite till. Jag behöver mer sömn och jag ska vara en trevlig mamma idag.

Först pianoövning i 20 minuter, sedan blev det tyst och jag kunde somna om i 30 minuter. När jag vaknar och går upp passerar jag min dotters rum på vägen till badrummet. Då står hon där vid sängen och tejpar febrilt på sig plastkassar.

Plast klänning

Jag började följa ett nytt konto på instagram för ungefär två veckor sedan, @2sisters_angie. Hennes 4-åriga dotter och hon skapar fina klänningar av papper. Hur bra tips på aktivitet är inte det? Och nej, jag har inte visat Adrina bilder från det utan det var en ren slump att hon skapade plastklänningen idag.


Plast klänning
Tre plastkassar, massvis med tejp, och en morgon när hon fick vara fri i sitt skapande på rummet. Vad tycker ni om hennes skapelse?

Plast klänning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *