Selma – irish soft coated wheaten terrier

iosDSC05541
Helgen har varit lugn och fokus har legat på den lilla varelsen ovan, Selma.

Selma är en 3-årig tik av rasen Irish soft coated wheaten terrier, och tillhör mina föräldrar. Medan de var i Danmark och såg till att deras andra tik blev nordisk och internationell champion, gick Selma och jag långa promenader i skogar. Hon är en sådan där extremt lättsam hund. Uppmärksam och lyssnar, så att hon lätt kan gå utan koppel även om det hoppar harar bredvid henne som hon ser och markerar. Hon är gärna med ut på löpturer och håller bra tempo med mig. Pussig och vill sitta i knät ibland. Ja, men ni hör väl vilken perfekt hund det skulle vara för mig? Så härlig jag skulle bli med hund…

För den som vill ha en mysig hanhund av samma ras, söker min mamma fodervärd åt Morris.
iosDSC05570 iosDSC05604

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *