Stefan och Sabrin

iosDSC05019Hemma efter en vecka i Side, Turkiet. Jag och Adrina åkte dit med mina föräldrar. Det jag, men ingen av de andra, visste var att på plats fanns min bror Stefan och hans tjej Sabrin. När mina föräldrar fick se dem komma och hjälpa oss med väskorna vid incheckningen blev de minst sagt förvånade. Vi har haft en gaaaalet härlig vecka och jag kommer visa er fler bilder och kanske någon video framöver. Så tugga på nagelbanden av spänning så kör vi i dagarna framöver.

Sista dagen innan Stefan och Sabrin åkte hem hade vi en liten fotografering vid stranden. De är så galet fina tillsammans. Osant. Och vet ni vad, jag har inte redigerat Sabrins rumpa något alls. Så perfekt är den bara.

iosDSC05459 iosDSC05204

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *