What the world needs is a mix

iosDSC03648

En dagstur till Stockholm för ett “lunchmöte” och efter det en bonus med fika på Fotografiska. Stefan och hans sambo/flickvän/min blivande svägerska/framtida mor till mina brorsbarn/soulmate mötte upp mig. Vi började med en fika (för socker gör livet lite roligare), och avslutade med att gå igenom alla utställningar. Jag älskar Fotografiska och besöker det gärna när jag ändå är i stan. Jag vet inte riktigt om det inspirerar mig som i att jag vill ut och fotografera direkt efter. Eller jo kanske, men jag känner sällan att jag vill ta de bilderna som är på utställningarna. För de är inte jag. Eller så är de i fel sammanhang för mig.

Så nu ut i höstsolen för att fotografera bilder som inte kommer hamna på Fotografiska, men som är jag.

iosDSC03681

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *